Thanks so much for the wonderful day you gave us through capturing our intimate moments. Your professionalism, kindness and creativity is what allowed us to just be ourselves enabling you to capture it. Additionally, thank you for swiftly delivering 18 gorgeous photos that essentially captured some of the best moments of the day. We are eager to see the rest of the photos after we’re back from our honeymoon.

Samen met Seppe hebben wij een goede en leuke voorbereiding naar onze trouwdag gehad. Door zijn leuke ideeën en spontane foto’s heeft hij onze dag prachtig vastgelegd.
Zeker een aanrader!

De foto’s & de video zijn echt super mooi! Echt top. En wat een snelle service!

Heerlijke fotograaf, wij hebben ons van de eerste afspraak tot de laatste op ons gemak gevoeld! De mooiste dag van ons leven is op een schitterende manier vastgelegd!

Wij hebben onze uitnodigingen laten ontwerpen door Lien en zijn hier zeer tevreden van! Alles is vlot en correct verlopen via mail en er werd rekening gehouden met onze wensen tot dat voor ons het plaatje klopte. Ondertussen stromen ook de positieve reacties van onze gasten binnen! Top!

Topfotograaf! Seppe is niet alleen een hele aangename man, maar ook nog eens fantastisch goed in zijn vak. Het contact met hem was altijd heel gemoedelijk en ontspannen. Het afgeleverde beeldmateriaal mag er dan zeker ook wezen. Hij is er in geslaagd om onze trouwdag op een prachtige manier vast te leggen.

Al vanaf onze eerste ontmoeting voelden wij ons direct op ons gemak bij Seppe! Gisteren was onze grote dag en vandaag al een preview mogen ontvangen van de foto’s. Ze zien er prachtig uit! Een echte aanrader!!