Werkwijze

Ben jij ook enthousiast om met ons samen te werken? Hieronder zie je hoe we tewerk gaan.

Fotografie

Ongedwongen, spontaan met een eigen blik.

Videografie

Emotie in beweging.

Grafisch ontwerp

Op maat met een eigen twist.
Fotografie
Seppe, onze huwelijksfotograaf gaat steeds op zoek naar de mooie, intieme momentjes, de kleine, ontroerende details.
 • 01.
  Een gezellige babbel
  • Elke relatie begint bij een eerste kennismaking. Nog voor er iets beslist wordt nemen we jullie mee op date in een gezellig brasserietje in de buurt. We stellen ons voor, begeleiden jullie door onze werkwijze en we leren elkaar kennen op first name basis, want bij Studio JaJa geloven we sterk in een klik met elk koppel. Daarna spreken we ongeveer een maand voor jullie grote dag af. We overlopen alles nog eens en bekijken zo de timing van de dag. Zo kunnen we ons ideaal voorbereiden en alle verassingen anticiperen. Wil je graag afspreken?

   Stuur ons een berichtje!
 • 02.
  De grote dag
  • Tijdens jullie huwelijksdag houden we ons liever op de achtergrond zodat jullie kunnen genieten zonder zorgen. Zo blijft elk moment echt, vol emotie. Ook bij de koppelshoot, wanneer we gezellig apart foto's gaan nemen. We geloven niet in geposeerde foto's, we tonen jullie zoals jullie zijn. Wordt je niet graag gefotografeerd? Geen zorgen, we hebben enkele trucjes achter de hand om iedereen ongedwongen op de foto te krijgen!
 • 03.
  Achteraf
  • De dag na de huwelijksdag krijgen jullie minstens 5 leuke beelden toegestuurd als preview. Daarna gaan we aan het werk. Elke foto wordt manueel voorzien van zijn eigen flair om de sfeer tot zijn recht te brengen. Afhangende van de drukte kan het 1 tot 2 maanden duren voor de rest van de beelden geleverd worden. De foto's krijg je achteraf in hoge resolutie (zonder enig watermerk) in een mooie afleverdoos. Daarbovenop maken we voor jullie een leuk stoefboekje. Dit mini album bevat een aantal foto's van jullie trouwdag en is ontworpen voor een compact formaat zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.
 • 04.
  Albums
  • Onze fine-art boeken zijn gemaakt om jullie beelden volledig tot hun recht te laten komen. Door middel van een lay-flat binding kunnen alle foto's paginabreed gemaakt worden zonder een vervelende plooi. Het huwelijksalbum stellen we samen in samenspraak met het koppel. Jullie kiezen de foto's, het formaat, de kleuren, materialen. wij maken de lay-out en passen het aan naar jullie voorkeuren. Benieuwd hoe zo'n album er kan uitzien? Hier kan je enkele voorbeelden vinden.
Video
Mathijs, onze videograaf, zal je op je trouwdag niet vaak opmerken, maar is altijd dichtbij om elk moment in beeld te brengen.
 • 01.
  Laten we afspreken
  • Elke relatie begint bij een eerste kennismaking. Nog voor er iets beslist wordt nemen we jullie mee op 'date' in een gezellig cafeetje in de buurt. We stellen ons voor, begeleiden jullie door onze werkwijze en - het belangrijkste - we leren elkaar kennen op 'first name basis', want bij StudioJaJa geloven we sterk in een klik met elk koppel. Daarna spreken we ongeveer een maand voor jullie grote dag af. We overlopen alles nog eens en bekijken zo de timing van de dag. Zo kunnen we ons ideaal voorbereiden en alle verassingen anticiperen. Wil je graag afspreken?

   Stuur ons een berichtje!
 • 02.
  Opnames op de grote dag
  • Geen paparazzo, geen opdringerige camera maar een vriendelijke, meegaande persoon die je nauwelijks onderscheidt van je gasten. Zo gaan we bij StudioJaJa tewerk. Wij zijn op elk moment aanwezig, elk detail komt aan bod.
 • 03.
  Videobewerking
  • Heb je speciale wensen voor de afwerking van de video, dan hebben we daar altijd oren naar. Hou je van een Bohemian stijl, ga je voor felle kleuren, een portie zwart-wit elementen of dompel je het trouwfeest onder in een 90's stijl en moet de video gelijkaardig zijn... In de montage van de video kunnen we alles naar onze hand zetten. Ons doel is om de video zo goed mogelijk te laten aansluiten op de ceremonie en het feest, met aangepaste montage, kleuren en muziek.
Grafisch ontwerp
Lien, onze grafisch ontwerper maakt het liefst van al design op maat.
 • 01.
  Eerste kennismaking
  • Ieder koppel heeft een eigen verhaal, een persoonlijk en uniek verhaal. Als ontwerper probeert Lien dit verhaal te vertalen naar een ontwerp dat zowel uniek als persoonlijk is. We vertrekken van een kennismaking, een persoonlijk gesprek waarin we voor het eerst kennis maken met jullie verhaal. Dit gesprek vormt de basis voor het ontwerp. Als je dan al ideeën, voorkeuren, een thema hebt voor op je trouwfeest, dan is het nu het moment om die boven te halen. Wil je graag afspreken?

   Stuur ons een berichtje!
 • 02.
  Ontwerpproces
  • Na het kennismakingsgesprek is het tijd om erin te vliegen. Lien heeft dan een basis om van te vertrekken. Aan de hand van jullie wensen maakt ze een soort van huisstijl die dan kan terugkomen in jullie uitnodigingen als save the date kaartjes, menu’s, tafelkaartjes, misboekjes, omslagen, sluitzegels, … Let op, het is van belang om de nodige informatie voor op de kaartjes tijdig te bezorgen. De plaatsing van tekst heeft invloed op het design. Alle communicatie verloopt tijdens dit proces via e-mail. Dit verloopt als volgt: Lien stuurt enkele ontwerpen door, jullie geven feedback en ze past de ontwerpen aan. Dit proces herhaalt zich tot het ontwerp helemaal jullie ding is.
 • 03.
  Drukwerk
  • Wij werken nauw samen met Drukkerij De Koninck. Zij nemen het hele drukproces van A tot Z op zich, StudioJaJa treedt op als tussenpersoon en regelt alles. Hoe gaat het in zijn werk? StudioJaJa bezorgt het ontwerp aan de drukkerij, zij zorgen voor een proefdruk op het gewenste papier, want papier is steeds iets anders dan digitaal. Van zodra de proefdruk is goedgekeurd zetten ze alles in gang om de order zo snel mogelijk klaar te hebben. Afhankelijk van jullie woonplaats kan de proefdruk en het drukwerk afgehaald, gebracht of verstuurd worden. De factuur van het drukwerk volgt nadat het hele pakket is geleverd. (Let op, drukwerk wordt onafhankelijk van het design gefactureerd.) Als jullie dat wensen kunnen jullie ook steeds alle digitale bestanden ontvangen (jpg of pdf).

Benieuwd naar ons werk?

Volg ons op instagram!